Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε επίσημα το vivo Y21T

*
Τελικά το vivo Y21T αποκαλύφθηκε νωρίτερα από ότι είχε αρχικά ανακοινωθεί. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει το Snapdragon 680 chipset. Η οθόνη έχει μέγεθος 6,51" με ανάλυση HD+. Στο μπροστά μέρος υπάρχει camera με αισθητήρα 8MP. Στο πίσω μέρος του φιλοξενείται η τριπλή camera της AG Matte, με κυριο αισθητήρα στα 50MP, macro στα 2MP και βάθους επίσης στα 2MP.

Τρέχει λειτουργικό Funtouch OS 12, που βασίζεται στο Android 11, έχει δύο υποδοχές για SIM και μία για microSD, αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι, USB-C, 3,5mm headphone jack και μπαταρία 5.000 mAh που φορτίζει στα 18W. Θα κυκλοφορήσει με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χωρου, επεκτάσιμα ως 1TB μέσω καρτας microSD. Τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι Midnight Blue και Pearl White.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*